Over – Voetzorg Son

Een warm en hartelijk welkom bij Voetzorg Son.

Mijn naam is Fem van Hastenberg en ben sinds 2013 gediplomeerd Pedicure en sinds 2016 ben ik gediplomeerd Medisch Pedicure.

In 2017 heb ik de deuren geopend van mijn eigen praktijk gelegen aan de Nassaustraat 20 om de hoek (Breeakkerstraat) te Son en Breugel. De praktijk is op de begane grond. Als u gebruik maakt van een rolstoel, scootmobiel of rollator bent u ook van harte welkom.
Er is een toilet aanwezig.

Ook ben ik een trotse moeder geworden van twee prachtige kinderen: een dochter begin 2015 en een zoon begin 2017.

U kunt bij mij op afspraak terecht voor een Medisch Pedicure behandeling onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee of water. Het leveren van kwaliteit, kennis, aandacht en tijd voor u, staan bij mij op de eerste plaats.

Mijn praktijk is ingericht met professionele apparatuur en voldoet aan de gestelde hygiënische eisen. Ik werk met een selectie van kwalitatieve producten, zodat ik voor een ieder een gepast product op maat kan gebruiken. Ik behandel met een nattechtniek freesmotor. Tijdens het frezen en reinigen sprayt deze vloeistof. Dit voelt prettig, koel en fris aan uw voeten.

U komt bij mij voor een volledige behandeling of een deelbehandeling. Is er veel verwaarlozing aan de voeten en schaamt u zich zelfs een beetje ook dan bent u zeker bij mij aan het juiste adres. U bent zeker niet de enige. Ook voor een fijne Manicure en/of een fijne massage kunt u bij mij terecht. 

Ik sta ingeschreven bij de landelijke beroepsorganisatie voor Pedicures Provoet. En sta in het KRP (KwalilteitsRegistratie voor de Pedicure) van Procert. Onder andere  hiervoor school ik mij jaarlijks bij, door middel van opleiding, cursussen, workshops, lezingen, etc. te volgen om up-to-date te blijven. Dit alles komt u ten goede.

Betalingen dienen direct contant te worden voldaan of via betaalverzoek (Tikkie via Whatsapp).

Behandelkosten zijn mogelijk  geheel of gedeeltelijk terug te vragen via uw (aanvullende) verzekering.

U bent van harte welkom in mijn praktijk!

Een warme en vriendelijke groet,

Fem van Hastenberg

KVK-nummer: 63369370

AGB-Code praktijk: 96063087

AGB-Code zorgverlener: 96100993

Provoet lid-nummer: 312347

KRP-nummer: 14959